Хасково

Над 600 аплодират „Травиата“ в Хасково

ОпераНад 600 зрители аплодираха тази вечер Старозагорската опера, която гостува с „Травиата“ в хасковското читалище „Заря“.

ОпераПървите зрители започнаха да се настаняват в читалищния салон 40 минути преди началото на операта. Представлението продължи около два часа и половина, като аплодисментите се редуваха един след друг.

По време на антрактите ценителите в публиката се поздравяваха с визитата на операта и си припомняха последните пъти, когато са пътували до Стара Загора за да се насладят на любимото си изкуство.

Диригенти на Старозагорската опера са Стефан Линев и Здравко Лазаров, а солисти: Яница Нешева, Десислава Стефанова, Нели Нешева – гост, Михаела Берова – гост, Емилия Джурова, Камелия Стойчева, Мария Иванова, Георги Динев, Марк Фаулър, Иван Кабамитов, Евгений Арабаджиев, Александър Марулев, Ивайло Йовчев, Петър Кунев.

Публиката се наслади още на хора, оркестъра и балета на Държавна опера – Стара Загора.

 Опера Опера 
 Опера  Опера
 Опера  Опера
 Опера  Опера


 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Кореняк
Кореняк
24.10.2014 9:05 9:05

Еей Узунджовци прости на опера не се ходи така облечени,ами с костюми,с фракове,с вратовръзки,не с якета и бабините ви Узунджовски фланели селянии…

Наташа
Наташа
26.10.2014 18:30 18:30

Като отиваме в Миланската Ла скала ще си сложим бални рокли и сме от Горно Брястово чувал ли си го не от Узонжово

Back to top button