Хасково

86.5 литра дъжд на квадрат, двама евакуирани в Хасково

ИлюстрацияДвама души са били евакуирани тази сутрин заради повишените нива на реките в община Хасково, съобщиха за Haskovo.info от областната противопожарна служба.
 
Жена е била спасена с помощта на гумена лодка в хасковското с. Въгларово. Овчар пък е бил евакуиран до Четвърти стопански двор в Хасково.
 
Има залети къщи и дворове в димитровградския кв. „Марийно“ и хасковските села Конуш, Гарваново и Въгларово. От пожарната уточниха, че за сега няма сигнали за пострадали и бедстващи хора.
 
От метеорологичната обсерватория в Хасково съобщиха, че най-много дъжд през последното денонощие е паднал в областния град – 86.5 литра на квадратен метър. За днес, 25 октомври, прогнозата е за обилни валежи и температури от 2 до 10 градуса. Утре и в понеделник валежите постепенно ще спират.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Гражданин
Гражданин
25.10.2014 10:48 10:48

В центъра реката преля и вече сме под вода.

Райчев
Райчев
25.10.2014 11:10 11:10

В района на изчислителния център и първа поликлиника реката все още не е преляла.

Pesho-Adskiq
Pesho-Adskiq
25.10.2014 11:16 11:16

хаха време е за паника…“шок и ужас“, насрахте ли се ве4е?

Back to top button