Хасково

Спипаха 30 кила марихуана у хасковлия

Полиция, архивОбщо 30 кг. марихуана конфискуваха криминалистите при ОДМВР-Хасково, съобщават от пресслужбата на полицията.

Вчера те са извършили проверки на имоти, обитавани от 56-годишен мъж. В хода на проверката са претърсени къща в Хасково на улица „Поройна“ и стопанска постройка в село Горно Сираково. Открити са 2 картонени касетки с полусуха листна маса и 6 канабисови стръка, реагиращи при полеви наркотест на марихуана.

Дрогата е предадена с протокол за доброволно предаване от хасковлията. Работата по изясняване на цялостната престъпна дейност продължава. Образувано е досъдебно производство.

16 580 къса безакцизни цигари и 5 кг. нарязан тютюн иззеха свиленградските полицаи. Вчера те са провели специализирана операция по линия на противодействие на държане и разпространение на акцизни стоки без бандерол. В хода на проверката е проверен частен дом на улица „С. Врачански“ в Любимец. В жилището, обитавано от 50-годишен мъж са намерени цигарите от различни марки и тютюна без бандерол. По случая в свиленградското управление е образувано досъдебно производство по чл. 234 ал. 1 от НК.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
батьо
батьо
30.10.2014 12:42 12:42

ех батьо

aaaa
aaaa
30.10.2014 12:47 12:47

Защо не напишете името на хасковлията

ливърпул
ливърпул
30.10.2014 14:01 14:01

Обичам те Ицо….. Чакам те

Back to top button