Хасково

Върнаха дело за брутално убийство на прокуратурата

ДелоНе бе даден ход на делото за бруталното убийство на Калин Георгиев, което се води срещу Ерол Мюмюн, а обвинителния акт бе върнат на Окръжна прокуратура – Хасково за отстраняване на процесуално нарушение.

Това бе поискано от служебния защитник на обвиняемия Иван Минев, тъй като в обвинителния акт не се посочвало точно как е убит Калин.

Haskovo.info припомня, че на 9 октомври не бе даден ход на делото, защото Мюмюн се яви без защитник.

ДелоЗа днешното съдебно заседание се явиха 14 свидетели от общо 25, а техният разпит трябваше да продължи и на 7 ноември.

Както Haskovo.info писа, според разследването има достатъчно доказателства, че на 3 март 2013 г. Мюмюн е убил приятеля си Калин. Тогава двамата пили в обща компания в дома на жертвата в харманлийското село Надежден. Употребили и дрога. Самият Ерол е признал, че е бил под силно въздействие на наркотици, но отрича да е извършил престъплението.

Според аутопсията, Калин е починал от задушаване, а убийството е извършено до микроязовир край село Върбово. Преди това обаче е бил жестоко пребит. Според близки до разследването Калин е бил насилван и сексуално. Според свидетелски показания Ерол е обикалял с трупа на Калин в колата си с часове из селото и дори е искал от приятелите на тогава 17-годишния си син да му правят сърдечен масаж.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button