Хасково

16 деца тръгнаха на неделно училище в „Св. Архангел Михаил“

Неделно16 деца тръгнаха на неделно училище в хасковския храм „Св. Архангел Михаил“. Днес официално бе открита учебната година с водосвет от отец Никола.

Неделното училище отваря врати за трета година в църквата като записванията продължават. Има малчугани, които са посещавали неделното училище и преди.

Заниманията се провеждат всяка неделя от 11 часа и продължават около 45 минути. Има утвърдена програма за учебните часове. Децата се посвещават в общите понятия на библията, правилата на поведение в църквата и нравствените норми.

Часовете започват и завършват с молитва. Те се провеждат в библиотеката към църквата. За децата е осигурена и закуска.

 Неделно  Неделно
 Неделно  Неделно

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
християнин
християнин
23.11.2014 13:37 13:37

Чудесна новина! Прекрасно събитие в нашия град!
Родители, водете децата си в храма! Те са Божи дар и трябва да общуват с Бога. Възпитавайте ги в християнските ценности, а неделното училище много ще ви помогне за това.

Живи и здрави да са отец Златко и отец Никола.

Страничен наблюдател
Страничен наблюдател
23.11.2014 14:24 14:24

Не.В 21 век това не би трябвало да се случва. Църквата и духовните институции отдавна не са това,което са били,и това съвсем не е добра идея.

читател
читател
23.11.2014 16:33 16:33

И за да бъдат това което трябва да бъдат, идеята е много добра, браво! Само нравственото възпитание ще направи хората по-добри.

колежка
колежка
24.11.2014 8:22 8:22

ако тая с свещите и очилата им е учителка ,работа е предварително пропаднала….. простотия и нахалство,арогантност,морално …. ? а и сигурно лична и материялна изгода

Back to top button