Хасково

Строшиха и автобуса на „Левски“ в Хасково

АвтобусВандали поломиха клубния автобус на футболния „Левски“ в Хасково.

Нападението е станало тази нощ. Автобусът, модерен „Неоплан“, е бил на паркинга на хасковски хотел на Кенана, където е отседнал отборът.

Тази сутрин шофьорът на рейса е видял, че по автобуса са хвърляни камъни. Предното стъкло е пукнато на две места, както и едно от страничните.

От клуба заявиха, че нямат представа, кой е извършил нападението. Най-вероятно ще бъде извикан нов автобус от София, който да прибере отбора след днешния мач за Купата на Ямача.

Haskovo.info припомня, че миналата нощ с камъни бяха потрошени фенклубът на Георги Аспарухов – Гунди в Хасково и заведение, където се събират местните левскари.

 Автобус Автобус 
 Автобус  Автобус

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Възмутена хасковлийка
Възмутена хасковлийка
03.03.2015 13:10 13:10

Явно ние не умеем да губим и си носим простотията като кръст… Вандалщината показва,че знаем ,че сме слаби…Жалко за българския народ, жалко за българската нация… След прочетеното си мисля, ясно е Хасково ще падне, защото сме паднали,преди да започне мача. Паднали сме духовно. Успех на „Левски“ днес!!!

davide
davide
03.03.2015 21:14 21:14

ami kmeta Ivanov da im plati stakloto nali zaradi negovite meraci vliazoha v A grupa da se vidi toi kolko e velik i selianite na haskovo da go preizberat otnovo kakto naglasi sina si za deputat koito za drugo ne stava.

Back to top button