Хасково

„Атака“ иска военно обучение, събират помощи за Украйна

ПротестОт „Атака“ се обявиха за въвеждането на военно обучение в средните училища на днешния протест в Хасково.

ПротестОбщинският председател на партията Желю Желев обясни, че обучението трябва да е с акцент действия при терористични нападения на наша територия. „Защото хората не са подготвени за тази опасност на теория и на практика“, допълни Желев.

Докато бъде решено въвеждането на военното обучение от „Атака“ ще регистрират неправителствена организация, която да започне действия в тази посока с младежката си организация.

ПротестОбучението ще е съобразено с всички закони и ще се извършва със съдействието на МВР и военните, които ще провеждат семинари и практически обучения.

От „Атака“ стартират и кампания за събирането на помощи за Украйна. Ще се започне с набирането на памперси, дрехи и храни, като идеята е в началото на лятото за Украйна да отпътува и първия тир. Желев заяви, че ще разговаря с БЧК, други организации и структурите на партията в страната за да се включат всички. Помощите ще са главно за украинските региони, където има българи.

На протеста бяха повторени и призивите за въвеждането на смъртно наказание за тероризъм в България, както и за участие и подпомагане на „Ислямска държава“. От „Атака“ се обявиха и за излизането на България от НАТО и Европейския съюз.

 Протест Протест 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
гост
гост
22.03.2015 15:22 15:22

Откачалници.

швейк
швейк
22.03.2015 15:41 15:41

навремето хитлер е започнал с гимнастически дружества който после са се превърнали в шпицкоманди…..

Иван
Иван
23.03.2015 9:14 9:14

Този Желев да изчезне от Атака за да не отблъсква истинските членове на ПП Атака.

атакис
атакис
23.03.2015 10:06 10:06

г-н Желев е много по добър водач от всички досега особено от ония гей нещастен РУМЕН ГЪБОВ КОИТО СЕ САМОНАЗНАЧИ И САМООБЯВИ за някаквси там местен лидер г-н Желев продължаваите в същия дух и не се притеснявайте от коментарите пишат ги 3 ма човека а ИВАН е оная отровна мухоморка Руменчо Гъбов гейчето питай когото искаш в града всеки ще го потвърди

Back to top button