Любопитно

Свиленградчанка блесна на „Мис Вселена България“, върна се на Острова

Конкурс22-годишната свиленградчанка Катрин Делибозова блесна и впечатли журито в конкурса „Мис Вселена България 2015“ във Велинград.

КонкурсВисоката 179 см. красавица стана първа подгласничка и спечели куп специални награди. Делибозова бе засипана и с предложения за модни ангажименти.

„За пръв път участвам в конкурс. Случайно попаднах на сайта на „ВИП моделс“ и реших да кандидатствам. Веднага ме одобриха“, сподели Катрин, която се завърна от Англия за конкурса и след успеха си веднага се прибра на Острова. Сега тя работи във фирма за пакетиране в Canterbury на около 100 км. от Лондон.

Делибозова е завършила средното си образование в ПГССИ „Христо Ботев“ в Свиленград, след което е продължила в Софийския университет „Св. Климент Охридски“.

„Имам амбиции да се реализирам в България, но засега това не е възможно. С удоволствие бих участвала в други конкурси или фотосесии„, сподели още свиленградското бижу.

Конкурс   Конкурс

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
21014219
21014219
09.04.2015 17:01 17:01

Боже,боже още един крородил!Тази да се яви на мис Грозота.

Back to top button