Хасково

Министерството търси отговорник за спорта за Хасковско

ИлюстрацияКонкурс за главен експерт за областите Хасково и Кърджали с място на работа в Хасково обяви Министерството на младежта и спорта.
 
Досега отговорник за спорта тук бе Силвия Тенчева. В края на юли тя бе назначена за директор до провеждането на конкурс в хасковското Спортно училище „Стефан Караджа“ на мястото на пенсионирания Генчо Генев.
 
Кандидатите трябва да са поне бакалаври, професионален опит – 4 г., ранг – ІІІ младши.
 
Предимство носят: придобита образователна квалификация в професионална област „здравеопазване и спорт“, професионален опит в областта на физическото възпитание и спорта, познаване и ползване на нормативната уредба, касаеща физическото възпитание и спорта, компютърни умения, комуникативни и организационни умения.
 
Главният експерт има за задача да подпомага провеждането на регионалната политика на министерство като координира дейността между дирекция „Спорт за всички и регионална координация“ и областните администрации, ведомствата, общините и спортните организации в административните области, за които отговаря.
  
Размерът на основната заплата е от 600 до 1000 лв.
 
Конкурсът е от тест и интервю. Документите следва да бъдат представени лично или чрез пълномощник в 10–дневен срок след публикуване на обявата на адреса на Министерство на младежта и спорта. Конкурсът е обявен на сайта на министерството на 14 август.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
21.08.2015 12:34 12:34

А ИМА ЛИ ЗА КРАДЕНЕ КАТ ТВА В СПОРТНОТО

Back to top button