Хасково

7 свободни места за учители, възпитатели, треньор и логопед

Илюстрация7 свободни места за учители, възпитатели, треньор и логопед обявиха в Хасковска област от Агенцията по заетостта.
 
Логопед се търси в Димитровград, като заявката е валидна до 15 септември. Работата е почасова с деца със специални образователни потребности, договорът е безсрочен. Изисква се и работа с компютър, а мястото е свободно от 19 август.
 
В Хасково има място за учител по общообразователен предмет в гимназиален етап, като основните отговорности са български език и литература, история и цивилизация. Заявката е валидна до 27 август. Договорът е срочен, работата е на една смяна, а работното място е свободно от 21 август.
 
В Симеоновград имат нужда от младши възпитател, а заявката е валидна до 20 септември. Договорът е срочен, а заплатата е 530 лв. Изисква се английски и работа с компютър, а мястото е свободно от 15 септември.
 
В Симеоновград се търси още учител по спортна подготовка на срочен договор, 530 лв. заплата, а заявката е валидна до 20 септември. Мястото е свободно от първия учебен ден.
 
В града имат нужда и от учител по практика Технология на кулинарната продукция, на срочен договор, а мястото отново е свободно от 15 септември.
 
В Хасково се търси треньор по борба свободен стил, като заявката е валидна до 27 август, а мястото е свободно от 21 август. 
 
Място за възпитател има и в Минерални бани, като мястото отново е свободно от 21 август.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ЗАПОЗНАТА СЪСЕДКА
ЗАПОЗНАТА СЪСЕДКА
22.08.2015 14:05 14:05

цирк …..в МИН,БАНИ НЕБЕЗИЗВЕСТНАТА ДИРЕКТОРКА СЛАВЕЯ ……..М НДИЛЕВА костадинова, НАЗНАЧАВА НА ТЕЗИ УЖ СВОБОДНИ МЕСТА МЪЖА СИ живко и дружката си краварка славчето цоца парички и от обласната изирателна комисия вКОЯТО ПРАВИ КУП ДАЛАВЕРИ

koteto
koteto
22.08.2015 18:02 18:02

Това е просто проформа.
Поинтересувайте се кои ще са назначените от Милева в ПМГ-то, НАДДАВАНЕТО ЗАПОЧВА, ХАЙДЕ………

Анонимен
Анонимен
22.08.2015 19:34 19:34

Дайте рушвет на вАНЧО П . ИЛИ НА ШИВАЧКАТА ЛЮБОВНИЦА или т,милева и сте назначвени

Back to top button