Спорт

Шабан Мустафа отново спечели маратона до Баните

МаратонШабан Мустафа от Сунгурларе спечели 21-ия Мини маратон от Хасково до Минерални бани.

Маратонецът пробяга разстоянието от 16.4 км за 59.05 минути. Той е редовен участник и победител в маратоните в Хасковско. Мустафа заяви пред Haskovo.info, че тази година няма да стартира на маратона Димитровград – Хасково, защото по същото време ще бяга в Швейцария.

МаратонВтори финишира Красимир Чотов от Пловдив, който взе разстоянието за час 4 минути и 35 секунди. Трети е Гено Увардов от с. Катуница – час 5 минути и 30 секунди.

Една дама се включи в днешния маратон – Таня Димитрова от Пловдив, която завърши с време час 27 минути и 20 секунди.

В маратона, организиран от община Минерални бани в рамките на празника на минералната вода, здравето и красотата, стартираха общо 23 състезатели. Най-възрастният е хасковлията Димо Маринов на 71 г., който е бягал и на първия маратон, а най-младият – Стоян Колев от Хасково на 14 г. Сега отново имаше и участник от чужбина – Ахмед Касаман от Бурса, Турция.

За победителите и всички участници в състезанието са осигурени парични награди.

Маратон  Маратон 
 Маратон  Маратон
 Маратон  Маратон
 Маратон  Маратон

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Мехмед
Мехмед
29.08.2015 20:24 20:24

AUTO YED АУТО ЙЕД НАЙ СКАПАНИТЕ АВТОЧАСТИ !

Back to top button