Спорт

Хасково и Баните си вкараха 48 гола преди старта на първенството

ХандбалХандбалистките на „Хасково“ и „Топлика“ (Минерални бани) завършиха 24:24 във втората приятелска среща помежду си в спортна зала „Спартак“.

ХандбалТова беше и последната проверка за момичетата на президентката на клуба Марияна Стаматова преди старта на първенството. В контролата участва и едно от новите попълнения – Александрина Бурнева, която е националка, а 3 г. е играла за тима от турската столица Анкара.

Haskovo.info припомня, че първата контрола между двата тима бе на 11 септември и тогава момичетата от Баните се наложиха с 21:20. Те ще стартират в първенството в „Б“ група и най-вероятно ще играят домакинските си срещи в „Спартак“.

Хасковлийки започват шампионата в „А“ група на 3 октомври като гости на Шумен, след което на 18 октомври приемат Свиленград, а на 1 ноември домакинстват на Сливница.

 

Хандбал   Хандбал
 Хандбал  Хандбал
 Хандбал  Хандбал
 Хандбал  Хандбал

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button