Регион

Свиленградските мажоретки с нов успех на Европейското в Италия

МажореткиМажоретките на Свиленград записаха успешно участие на Европейския шампионат по Батън туърлинг и мажоретки. 

Престижният форум се състоя в Линяно Сабиадоро, Италия.

МажореткиНашият национален тим за трета поредна година бе представен от Свиленград и Шумен, чиято квота за участие се определя от ежегодното национално състезание „Мадарски конник“.

Свиленградчанки извоюваха престижното четвърто място в ктегория Традиционал корпус и шесто в Параден корпус. Шуменки застанаха на стълбичката с второ място в Традиционал корпус и седмо в категория Параден корпус.

МажореткиНа престижния форум се представиха 24 мажоретки от Свиленград с треньори Иванка Миткова и Петя Карагьозова, а момичетата от Шумен бяха 28 с ръководители Марийола Спасова и Снежа Иванова.

Тазгодишните участнички в Европейското първенство представяха още Белгия, Хърватска, Чехия, Англия, Франция, Холандия, Норвегия, Словения, Италия, Казахстан. Победител в повечето категории за различните възрастови групи бе отборът на Чехия.

Следващото Европейско първенство ще бъде в Англия през 2016 г.

Момичетата от мажоретния състав и техните треньори, благодарят на общината и всички свои съграждани, които повярваха в тях и им оказаха своята подкрепа за да осъществят това свое участие и да представят достойно града и страната си.

 

Мажоретки   Мажоретки

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
08.10.2015 15:39 15:39

Браво !

Back to top button