Хасково

Ритуалната зала в Младежкия готова до 10 август

ЗалаДо 10 август трябва да бъде готова новата ритуална зала в хасковския Младежки център. Тя ще се намира в бившата зала на балет „Тангра“.

Община Хасково вече обяви обществена поръчка за преустройството на залата и изграждането на стълби. Прогнозната стойност на ремонта е 149 724 лв.

Предвижда се изграждане на ново стълбище с парапет от ковано желязо към източната фасада на Младежкия. В бившата танцова зала ще се обособят: ритуална зала, две складови помещения и административен кабинет. Предвижда се подмяна на дограмата.

В ритуалната зала ще се демонтират съществуващите огледала по северната стена, както и цялата ламперия. Ще се изпълни окачен таван с гипсокартон на метална конструкция и скрито осветление. Стените във всички помещения ще се боядисат с латекс. В ритуалната зала се предвижда да се изпълни дървен подиум. Настилката ще бъде с мокет. В административното помещение е предвидена настилка с ламиниран паркет, а в двата склада – гранитогрес.

В административното помещение ще се монтира кухненска мивка със СКШ и проточен бойлер 5 л.

Предвижда се ремонт на ел. инсталацията. Отоплението и вентилацията ще се изпълни с 2 броя колонни климатици 48000 BTU, които ще се монтират в залата и един тип стенен конвенционален 12000 BTU за административното помещение. Ще се извърши ремонт на тоалетните, намиращи се в приземния етаж, състоящ се в подмяна на дограма, фаянсови облицовки, настилки и ВиК обзавеждане и инсталации.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button