Хасково

Закопчаха 56-годишен хасковлия за опит за убийство

Полиция, архивПо „горещи“ следи е задържан 56-годишен хасковлия за опит за убийство, съобщават от пресслужбата на полицията.

Тази сутрин между задържания и 57-годишен мъж от Маджарово е възникнал спор за имот. Разпрата се е разиграла в местността „Бунгалата“ в Маджарово за границите на имот, на който двамата са съседи. На инцидента е присъствала и 30-годишната дъщеря на пострадалия маджаровец, която е съобщила за случая и е била очевидка как хасковлията е произвел изстрел в областта на лявото слепоочие на баща й.

След като ранил опонента си, П. П. потеглил с лек автомобил в неизвестна посока. Жената заедно със свои близки транспортирали жертвата с микробус и сигнализирали в Бърза помощ и в полицията. Били пресрещнати от спешния екип на пътя, които отвели маджаровеца в хасковската болница в кома с входна рана в областта на слепоочието без изход.

Веднага са предприети заградителни мероприятия на територията на областта, уведомени са и ГПУ в района за издирване на извършителя. Справка в служба КОС при РУП-Хасково показва, че стрелецът не притежава законно отнестрелно оръжие. Само 3 часа след стрелбата, полицейските служители са задържали П. П. пред дома му в хасковския квартал „Бадема“. Мярката на „задържане” на познатият на органите на реда е 24 часова.

Към настоящия момент е образувано досъдебно производство в РУП-Харманли под надзора на дежурен окръжен прокурор от ОП-Хасково и се извършват действия по разследването – оглед на местопроизшествието, претърсвания в местността и разпит на свидетели. Установен и лекия автомобил, с който е пътувал – „Форд Ескорт“. Предстои транспортиране на пострадалия в Неврохирургия в Пловдив. Работата по случая продължава.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
5546
5546
06.07.2014 16:11 16:11

Ами сега Блиц дето винаго го защитаваха и беше придворен на тодорка Николова, какво ще прави…

obshtinar
obshtinar
08.07.2014 8:15 8:15

тоя е психопат! изключително агресивен и лабилен! Казва се Петьо Петков и имаше имот в Болярово, който запали. Обесете го тоя!!!!

Back to top button