Спорт

Предлагат Гришо за почетен гражданин и на Червен бряг

Григор ДимитровГригор Димитров да бъде удостоен със званието почетен гражданин на Червен бряг, предлага групата на ГЕРБ в общинския съвет. Това съобщи за Haskovo.info председателят на местния парламнт в Червен бряг Георги Георгиев.

Той обясни, че идеята е на народния представител Пламен Тачев и е приета от общинските съветници. Докладната ще бъде разгледана на заседание в края на юли.

Георгиев подчерта, че предложението не е само заради последния успех на Гришо на Уимбълдън, а заради мъжкия му характер. „Той е израснал в Червен бряг, откъдето е майка му. Званието ще бъде връчено на празника на общината в началото на септември. Ако Григор не може да присъства лично, ще го дадем на някой от семейството му“, обясни Георгиев.

Haskovo.info припомня, че по-рано Григор Димитров бе удостоен със званието „Почетен гражданин на Хасково“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
osman
osman
08.07.2014 18:15 18:15

На Бангладеш да стане почетен гражданин серсеми

korenjak haskovlija
korenjak haskovlija
08.07.2014 18:58 18:58

mnogo zavistnici,kompleksar4eta i prostaci ima v tova haskovo be ei?!!!kadeto trjabva grisha shte stane po4eten gragdanin,zashtoto go zaslugava i e postignal tvarde mnogo za godinite si ,kato predstavja nashijat grad-haskovo, a i vaobshte balgarija-haskovlii-balgari?!!!dobre,4e e grisha,4e da se spomenava nasheto tvarde provincialno i kompleksarsko grad4e?!!!!za sagalenie misleneto i mantaliteta v haskovoto e bilo vinagi takova?!!!zatova nishto hubavo i stoinostno tuk kato cjalo ne se e slu4valo-zatova stoinostnite,mogeshti,inteligentni hora izbjagoha v poslednite 20,30 godini,a i prodalgavat da bjagat?!!!!za sagalenie nishto ne se ceni?!!prosto realnostite sa takiva za sagalenie haskovlii??!!!tova mlado i talantlivo mom4e grigor dimitrov-grisha e talantliv,skromen,vazpitan i inteligenten,kato palen kontrast na deistvitelnostta tuk v haskovo?!!!

ПЕТКИН
ПЕТКИН
08.07.2014 20:37 20:37

Османе, Османе…да ти га напера отзад!

Back to top button