Хасково

Допуснаха трима до конкурса за директор на ДАИ-Хасково

ИлюстрацияПетима кандидати подадоха документи за участие в конкурса за директор на Регионална дирекция „Автомобилна администрация“, съобщават от Изпълнителната агенция.

Това са: Петър Димитров, Радослав Марков, Пламен Колев, Йордан Панев и Митко Ламбов. От тях допуснатите до конкурса са: Петър Димитров, Йордан Панев и Митко Ламбов.

Не са допуснати Радослав Марков и Пламен Колев. Като причина се посочва, че представените от тях документи не удостоверяват изискването за професионален опит в осъществяването на ръководни функции по класификатора на длъжностите в администрацията.

Допуснатите кандидати следва да се явят на 28 юли в 11 часа в сградата на Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация“, София за провеждане на първата част от конкурса – решаване на тест.

Haskovo.info припомня, че това е трети конкурс за директор на ДАИ-Хасково, обявен в рамките на половин година. Предните два не успяха да излъчат победител в надпреварата за поста.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
toni
toni
19.07.2014 19:54 19:54

Ееее,този Панев не се отказа!Вечния кандидат!

в Хасково
в Хасково
21.07.2014 8:14 8:14

Те в Хасково всички конк*рси си приличат! И този ще е като конк*рсите на РИО Хасково за директори на училища – ще се спусне поредният парашутист! Всички от Хасковската мафия си пият заедно ракийката вечер. И разпределят постове и облаги. Пък ние се правим, че им вярваме! Ама вече не е забавно!

Анонимен
Анонимен
21.07.2014 8:15 8:15

Дали ДАИ Хасково или РИО Хасково – всички са маскари! И едните и другите!

Back to top button