Регион

Задържаха 106 кила хероин на границата, разбиха важен канал

ХероинРекордно количество хероин е задържан на границата с Турция, съобщават от ДАНС. В товарен автомобил на „Капитан Андреево“ са открити 104 пакета с общо над 106 килограма дрога.

Според информацията на ДАНС става въпрос за канал за трафик на големи количества наркотични вещества (основно хероин) през Турция и България към страни от Западна Европа.

ХероинПо време на разследването са установени основни фигури, контролиращи канала на територията на България. те са ползвали легални транспортни услуги за превоз на товари от и към Близкия изток. Постъпилите данни показват, че групата е сред основните престъпни структури, трафикиращи големи количества хероин към пазари в Западна Европа.

Хероинът е открит в товарен автомобил с българска регистрация, управляван от български гражданин. При извършената проверка е установен специален тайник в ремаркето.

Три дни след залавянето на дрогата при специализирана операция в София са задържани двама български граждани, заемащи високи позиции в престъпната структура. В жилищата и автомобилите им са намерени около 40 000 евро, над 30 мобилни телефона, над 30 SIM карти на български и чуждестранни оператори, преносим компютър, таблет и малко количество кокаин.

 Хероин  Хероин

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Бял негър
Бял негър
25.07.2014 20:23 20:23

Браво Пафка,браво Несторовбраво пичове…

ХА
ХА
27.07.2014 9:02 9:02

Е,и ся ко…?

Back to top button