Регион

Селфи от 50 м, каскади, Маричков и Валя Балканска за ЧРД на Димитровград

Програма5-дневна програма обявиха от кметството за празника на Димитровград – 2 септември.

Както Haskovo.info писа в нея са предвидени 3 концертни вечери. Неделя, 31 август, от 20.30 часа на пл. „България“ ще пеят Галена и Татяна. Галена ще пее и на празника на Хасково, но с Фики. Следващата вечер на същото място и пак от 20.30 ч. е концертът на ансамбъл „Родопа“ със специалното участие на Валя Балканска. На 2 септември от 20 часа на централния площад ще забие група „Фондацията“ – Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов, Венко Поромански.

На 30 август от 17 часа ще има „Stunt show“ – мотоакробатика и каскади на ул. „Емилиян Станев“ до тенис кортовете с водещ Шкумбата. На 1 септември от 17.30 ч. пък е Дрифт шоуто – зрелищно управление на автомобили около кръговото пред спортна зала „Младост“.

В неделя, 31 август, от 10 до 13 часа ще се проведе инициативата „Селфи от покрива на общината“. Всички желаещи ще могат да се снимат от 50-метровата сграда на кметството.

Haskovo.info припомня, че в програмата има състезания по 6 спорта, фолклорни концерти, изложби, театър.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
koga
koga
21.08.2014 12:11 12:11

koga shte izleze programata za haskovo

Back to top button