Стефан Димитров подари празник на децата в Димитровград

ИзбориВторият в листата на Реформаторския блок на 29-ти МИР-Хасково Стефан Димитров подари детски празник на малчуганите в Димитровград.

Децата се забавляваха в пъстри ателиета и весели игри в димитровградския парк „Вапцаров“. За малчуганите бе отворен и атракционът „Питър Пан“. Огромна част от децата получиха подаръци от Стефан Димитров. Награди имаше за всички активни малчугани.

Димитров благодари на доброволците, които се включиха в организацията на хубавия, усмихнат и слънчев празник. Кандидат-депутатът пожела на децата щастие, а на техните родители да им се радват от сърце.

Димитров посочи, че идеята на празника е да се създаде хубава емоция. Той подчерта, че акцент на неговата политика винаги са били децата и младите хора, за които е направено много в община Димитровград. По време на неговия кметски мандат Димитровград получи от УНИЦЕФ сертификат за „Община – приятел на детето“.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 Избори Избори 
 Избори  Избори
 Избори  Избори

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button