Регион

Закопчаха харманлиец за кражби от офис и 3 забавачки

Полиция, архив34-годишен харманлиец е в ареста за поредица от кражби в Пловдив, съобщават от полицията.

Разследването служителите от Трето РУ започнали след получени сигнали през лятото. В началото на юни 62-годишен мъж се оплакал, че от офиса му на ул. „Ален мак“ неизвестен извършител взел чанта с 500 лв. и фирмени документи. Според първоначалната информация, по идентичен начин в края на юли били откраднати дамските чанти на служителки в три детски градини в района на полицейското управление. Общо от потърпевшите са отнети 330 лв., мобилен телефон, 4 банкови карти и лични документи.

При предприетите оперативни и издирвателни действия криминалистите събрали достатъчно доказателства, че автор на престъпленията е Е. Д. от Харманли, познат на органите на реда. След доклад на материалите в Районна прокуратура – Пловдив, на мъжа е наложена мярка за неотклонение „задържане под стража“ за срок до 72 часа.

Продължава работата за изясняване на съпричастността на мъжа към други подобни престъпления на територията на ОДМВР – Пловдив.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button