Хасково

Ситуацията след наводненията в Хасково се нормализира

ИлюстрацияНа над 50 сигнала за наводнени къщи, мазета и търговски обекти са се отзовали от Областната противопожарна служба само през нощта.

Работата продължава и днес като участват всички налични екипи и техника.

В региона няма затворени пътища. Все още продължава възстановяването на търговските обекти в Хасково, които останаха под вода вчера. На места все още няма ток и вода. Едно училище вероятно ще остане затворено утре заради наводнен приземен етаж.

Нивото на река Хасковска, която вчера излезе от коритото си, е спаднало драстично и е едва 20 сантиметра. Оглеждат се водните обекти в района.

112 литра дъжд на квадратен метър са паднали в Хасково от началото на валежите до днес на обяд, съобщиха от метеорологичната обсерватория в областния град. Температурите са между 2.5 и 3.5 градуса. Тенденцията е към спиране на валежите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button