Любопитно

Паулина Петрова от Езиковата е новата „Мис Димитровград“

Конкурс10-класничката от Езикова гимназия „Иван Богоров“ Паулина Петрова се окичи с короната „Мис Димитровград 2014“.

КонкурсКрасавицата спечели и няколко специални награди от спонсорите на конкурса. Поли бе една от любимките на публиката и заслужи голяма част от овациите снощи в димитровградската дискотека. Новата миска е зодия Стрелец, а хобито й е пеенето.

За първа подгласничка журито определи 25-годишната Силвия Александрова, а на трето място е Жанет Нейчева на 18 г.

В конкурса с организатор Данката Панчев участваха общо 7 момичета, а сред тях бяха Хюлия Сюлейман – печелила шоу конкурси в Димитровград и актрисата от младежката театрална школа „Апропо“ Ивелина Велева.

Последният „Мис Димитровград“ се проведе през 2012 г. Тогава короната спечели Пламена Стоева. Миналата година нямаше конкурс.

 

Конкурс  Конкурс 
 Конкурс  Конкурс
 Конкурс  Конкурс
 Конкурс  Конкурс
 Конкурс  Конкурс
 Конкурс  Конкурс

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Алфонз
Алфонз
26.08.2016 18:27 18:27

От ясно по ясно е че конкурса е нагласен имаше поне 3 момичета по хубави от тая дрипава пикла дето сигурно мама и тате са и били придружители щото тя няма годините даже да бъде в чалготеката по това време в което се излъчват победителите камо ли да участва . Реално тя беше най грозната

Back to top button