Хасково

Работник загина след падане от 9-метрова стълба

Инцидент68-годишният огняр Садула е загинал снощи на място след падане от 9-метрова външна стълба на котелното на „Финтекс“.

Днес на мястото на инцидента бе и директорът на Инспекцията по труда Петър Андреев.

ИнцидентСлед огледа и разговорите с шефовете на фирмата стана ясно, че злополуката е станала след края на смяната на Садула – около 22 часа. Мъжът е нямал работа на покрива на котелното. През деня там е била поставяна изолация.

Най-вероятно след края на смяната си Садула се е качил на покрива да си вземе малко грунд за вкъщи и на слизане е паднал от високата стълба, обясниха от фирмата и трудовите инспектори.

След като Садула не се прибрал жена му и децата дошли да го търсят във фирмата и така открили тялото.

На мястото на падането бе паркиран камион, под който още личаха следи от кръв.

 Инцидент Инцидент 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
DA VI GO NABYTAM
DA VI GO NABYTAM
19.11.2014 12:44 12:44

E TELQT GO E NAKARAL DA SE KA4I NA POKRIVAA ,NO NALII E BA6 SPONSOR NA DPS SPONSOR A I NALI XORATA DETO SEKI PAT OTARVAVAT NARKOMANIZIRANIQ MY SIN ,,NORMALNO DA ISKARAT 4OVEKA VINOVEN I 4E BIL TAM SLED RABOTNO VREME ,,KOI ZNAE NA TIQ MISIRI INSPEKTORITE KOLKO TELEFONI OBAJDANIQ SA POLY4ILI OD LYTVITO DA VNIMAVAT S INSPEKCIQTAA

oparen
oparen
19.11.2014 13:33 13:33

Тези двамата /Станимир и Телят/ са измамили,ощетили и завлекли с хиляди левове,толкова много хора , че е вече време провидението да ги застигне. Но пряко, а не така косвено.Защото те нямат съвест, за да изпитат каквото и да било от смъртта на техен работник. БОГ забавя, но не забравя.

Анонимен
Анонимен
19.11.2014 18:10 18:10

На толкова хора дължат пари Телят и Станимир.Безсрамници.Жалко,че обикновените хора плащат.

Изпатил
Изпатил
19.11.2014 18:20 18:20

Винаги работниците са виновни за всичко.Сега било след работно време.Но нали човека вече го няма,всичко могат да приказват.Не плащат на работниците си за по 3-4месеца.А могат да карат скъпи коли.Не знам само как не ги е срам че и сред хора се показват.Правилно:БОГ ЗАБАВЯ,НО НЕ ЗАБРАВЯ!!!!!!!!!!!!Колкото и да си затварят очите и да се правят,че не чуват,цял град знае,че са МОШЕНИЦИ………………………………..

Back to top button