Спорт

Емо Ангелов спира с футбола, става помощник на Кокала

Емил АнгеловНападателят на „Хасково 2009“ Емил Ангелов-Бабангида прекратява кариерата си на футболист и става помощник на старши треньора Емил Велев, съобщи за Haskovo.info изпълнителният директор на клуба Тихомир Петков.

Това е било желанието на Бабангида, като той влиза в треньорския щаб на мястото на Любомир Симов. Емо ще отговаря основно за офанзивната игра на „червено-белите“.

Обмисля се и бенефис на Ангелов, който най-вероятно ще е в срещата реванш от 1/4-финалите за Купата на България срещу „Левски“ в Хасково.

34-годишният Ангелов записа едни от най-добрите си мачове като играч на „Левски“, с който игра при пробива в Лига Европа и Шампионската лига.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

8 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ivo
ivo
03.01.2015 18:24 18:24

NAI POSLE MANGO RAZBRA CHE NESTAVA VECHE ZA FUTBOLIST.CHESTNO KAZANO TOLKOVA CSTE MU E I TRENIORSTVOTO.MANGO SI E MANGO KAKAVTO I DA STANE TOI PAK SI OSTAVA MANGO.

Emilian
Emilian
03.01.2015 20:04 20:04

Abe ivcho ti si mishka razberi nezabravqi. Cqla Bg go ceni samo nie v Haskovo sme razbirachi mishko skrise i v dupkata si haha..!!!!

Georgi
Georgi
03.01.2015 20:32 20:32

Ei purvi komentar ivo li si kuv si kvi sa tezi gluposti e ti nemojesh da mu stignesh leviq tashak mushmorok skrii se putyo

ISTINSKI FENOVE NA HASKOVO!!!!
ISTINSKI FENOVE NA HASKOVO!!!!
03.01.2015 21:38 21:38

Ne govorete gluposti bez da mislite?!!EMIL ANGELOV e edinstvenijat futbolist ot HASKOVO ,koito e postignal dosta neshta vav futbola sled MARI STOILOV!!! Tova sa imenata s koito HASKOVO trjabva da se gordee,zashtoto cjala BALGARIJA gi znae i im ima uvagenieto kakvo sa postignali vav futbola kato cjalo,a i kakvo sa dali na nashijat club-HASKOVO?!!!Neka da imame uvagenie na takiva futbolisti,koito sa tragnali i sa igrali za HASKOVO,neka da sprem s postojannoto pluene za bivshi i nastojashti futbolisti na HASKOVO?!!!Razberete,4e ako ne si uvagavame futbolistite,cluba i kato cjalo grada i sme razdeleni,to nikoga njama kak da imame silen otbor i vaobshte futbol na visoko nivo v HASKOVO?!!!Neka si poddargame grada i kluba HASKOVO kato cjalo,taka kakto si uvagavat ,zashtitavat i poddargat po-malki grad4eta okolo nas, a i po princip v BALGARIJA?!!Neka vzimame primer ot drugi grad4eta,koito sa s mnogo po-malki tradicii vav futbola specialno ot nas,no sa edinni i zaedno vav vsi4ko,zatova i uspjavat?!!!VSI4KI ZA HASKOVO!!!SAMO HASKOVOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!

Kolьо
Kolьо
04.01.2015 0:03 0:03

Емо Ангелов каквото е дал, дал е, човека правилно е преценил, какво да се излага с този отбор който потъва към Б група, а вероятно и към закриване! Изиграй си мача с Левски и това е! Навсякъде където е бил е вкарвал голове, а това му е била и работата! За треньор едва ли ще успее да направи нещо, твърде е повърхностен! Но нека се пробва, пък после ще кажат че заради Хасково е изпаднал и КОКАЛА не е успял да спаси отбора. Но виновниците са други и ние ги знаем кои са те! И времето им изтича

ivo
ivo
04.01.2015 11:09 11:09

HAIDE KATO STE TOLKOZ OTVORENI MI KAJETE KAKVO E NAPRAVIL TOQ TAKA ISMISLEN FUTBOLIST.HUBAVO CHE POPADNA DO TRENER KATO MARI STOILOV CHE GO PUSNA DA POIGRAE MALKO.AKO BESHE NQKOI DRUG TRENER NQMASHE I DA POPADNE V GRUPATA.A TOI NE E JNOSHA NA HASKOVO A E JNOSHA NA SVILENGRAD.TAK CHE VASHITE KOMENTARI MI SA QSNI VIESTE OT ONAQ IZMISLENA AGITKA OT 5 ALKOHOLIZIRANI I NADRUSANI MISHOKA KOITO NEZNAQT KADE SE NAMIRAT DALI NA MACH ILI NA KRACHMA.

Анонимен
Анонимен
04.01.2015 12:26 12:26

kакво ни занимавате с този мръсен,миризлив циганин………………

ovo
ovo
05.01.2015 10:44 10:44

Какви хора сте бе? Човека казва „сбогом“ и потичат коментари и определения. Каквото било, било. Лошото е че злобата стана национален спорт. Сбогом Бабангида и бъди жив и здрав!

Back to top button