Хасково

Заместникът на дядо Николай служи на Ивановден в Хасково

ПразникЗнеполският епископ Арсений, който е викарий на пловдивския митрополит Николай служи на днешния Ивановден в хасковската църква „Св. Богородица“.

Българската православна църква почита паметта на св. Йоан Кръстител, който кръщава Исус Христос в река Йордан. Празникът е наричан от народа Ивановден.

Сред богомолците в храма бе и областният управител Добри Беливанов.

Имен ден празнуват: Иван, Иванкa, Иванина, Ванина, Ваня, Ваньо, Йоан, Йоанa, Калоян, Йовко, Йовка, Ивайло, Ивайла, Иво, Ивона, Жан, Жанa, Яна.

 Празник  Празник
 Празник  Празник
 Празник  Празник

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
коментар
коментар
07.01.2015 15:27 15:27

Честит имен ден на всички празнуващи.
Обаче ми прави впечатление от лицата с черното расо,хората на Николайчо,че са доста младички.Тая лява китка явно се е обгрижил с такива люде.Църквата трябва да се спаси от такива педерунгели.

да ти го начукам
да ти го начукам
24.08.2015 20:07 20:07

педерунгел си ти боклук такъв, всеки един от служещите се е доказал като достоен. Младостта не е грях. Или те е яд че ти си бачкал цял живот като хамалин някъде идиотски а тия момчета са намерили благ път

Back to top button