Спорт

Трима от Димитровград на международен турнир по борба в Иран

Борба, архивТреньорът на димитровградския клуб по борба Салим Наим ще води общо 7 български състезатели на международния турнир за кадети в Иран.

Надпреварата е включена в календара на Световната федерация по борба, а сред кадетите са и димитровградчаните Веселин Петров (69 кг.) и Делчо Нейчев (54 кг.). Турнирът ще се проведе на 29 и 30 януари.

На 19 януари дузина юноши и кадети от Димитровград заминават за лагер в Одрин, Турция. Толкова ще са и нашите състезатели на лагера в Гьонен, който е от 26 януари.

На 17 януари е държавното лично първенство за момичета, кадетки и девойки в Сливен, в което за призовите места ще се борят Виктория Бобева (63 кг.), Нели Георгиева (59 кг.) и Таня Тенева (57 кг.).

На 24 и 25 януари пък в Бургас е държавният шампионат при момчетата, а в началото на февруари е първенството при юношите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button