Хасково

50 фермери в дискусия за нова европрограма в Хасково

СрещаБлизо 50 фермери се включиха в днешната среща-дискусия за новата Програма за развитие на селските райони до 2020 г. в Хасково.

Основните параметри и възможности за земеделските производители бяха представени от председателя на Управителния съвет на Асоциация на българските села Борислав Борисов.

СрещаНа фермерите от региона бяха разяснени: предстоящия старт на мярка 4.1 за инвестиции в материални активи (за закупуване на земеделска техника, създаване на градини с трайни насаждения, строителство и ремонт на ферми), мярка Млад фермер и възможностите за инвестиции в селски туризъм и всякакъв тип услуги в селата.

Бяха дискутирани още и регламентите за инвестиции в мобилни фермерски магазини, както и инвестициите в инфраструктурни проекти в селата.

Срещата се проведе в рамките на националната кампания „Българското село – Бъдещето е в наши ръце!“.

Среща   Среща

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
1111
1111
15.01.2015 12:46 12:46

ДА БЯХТЕ ИНФОРМИРАЛИ ПРЕДИ СРЕЩАТА ЗА НЕЙНОТО ПРОВЕЖДАНЕ. МОЖЕШЕ ДА ИМА ПО ГОЛЯМ ИНТЕРЕС

Back to top button