Хасково

Оправдаха митничарите от „Капитан Андреево“ по делото за подкуп

ДелоДеветимата митничари от „Капитан Андреево“, обвинени в пасивен подкуп, бяха оправдани днес от Хасковския окръжен съд.

ДелоКакто Haskovo.info писа вчера прокурорът Георги Гешев заяви, че не може да поддържа обвинението на Софийска градска прокуратура. По думите на държавния обвинител няма нужните доказателства по НПК, които да са категорични и несъмнени към обвиняемите. Отделно, СРС-ата по делото не подкрепяли обвинението, а го опровергавали.

Haskovo.info припомня, че обвиняеми са: Павел Павлов, Никола Николов, Ангел Иванов, Михаил Дяков, Петър Сюлеменчев, Михаил Бакалов, Наско Димитров, Светлин Проданов и Димитър Димитров. Те бяха задържани на 30 юни 2010 г. при операция „Граница“. Обвинението им е повдигнато от Софийска градска прокуратура.

В края на заседанието съдия Красимир Димитров заяви, че меко казано досъдебното производство е водено повърхностно.

Решението на съда подлежи на обжалване или протест в 15-дневен срок пред Апелативен съд – Пловдив.

Дело  Дело 
 Дело  Дело

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
сабри
сабри
29.01.2015 13:08 13:08

Оправдаха митничарите….така ще оправдаят и Тодор Караиванов…а някои ще си напълнят партийните каси…Все едно нищо не се е случило

death
death
29.01.2015 16:25 16:25

sadii i prok*rori za razstrel ….reforma za tiya kradci na pari

Един Цветан
Един Цветан
29.01.2015 19:40 19:40

Така се получава. Не искате на власт АТАКА. И още оправдани крадци ще има.

Back to top button