Спорт

Григор не се предаде и обърна Матьо в Ротердам, следва мач с Жил Мюлер

Григор ДимитровГригор Димитров се намираше на крачка от отпадането още на старта на турнира в Ротердам, но отказа да се предаде и изкова обрат за 4-6 7-6(2) 6-2 над 96-ия в света Пол-Анри Матьо, съобщава TennisKafe.com.

Повече от час хасковлията играеше пасивен и разочароващ тенис, докато бившият №12 в ранглистата представяше изключително стабилна и качествена продукция. Но в наистина решаващите мигове в двубоя, характерът на Димитров не се пречупи.

Следващият съперник на Димитров ще е Жил Мюлер, който отстрани Давид Гофен със 7-6(5) 6-7(6) 6-3 в двубой от първи кръг. Най-добрият играч от Люксембург е на 31 г. и сега се намира под №37 в ранглистата, а от началото на сезона демонстрира страхотна форма, след като достигна до четвъртфиналите в Ченай, полуфиналите в Сидни и осминафиналите на Australian Open.

Интересна подробност е, че в тези три турнира Мюлер бе спрян от евентуалните шампиони, съответно Стан Вавринка, Виктор Троицки и Новак Джокович.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
korenjak haskovlija
korenjak haskovlija
10.02.2015 13:49 13:49

Bravo GRISHA,davai napred,prodalgavai da ma4kash,strahoten si!!!

Back to top button