Спорт

Жил Мюлер спря Гришо в Ротердам

Григор ДимитровГригор Димитров изигра втори пореден неубедителен мач в Ротердам и този път не успя да се спаси от отпадането, съобщава TennisKafe.com.
 
На старта българинът оцеля след два отразени мачбола срещу Пол-Анри Матьо, но снощи намиращият се в най-силната форма в цялата си кариера Жил Мюлер не му остави шанс и го пречупи с 6-2 7-6(8).
 
Сега за Гришо предстои участие на турнира в Акапулко, където през изминалия сезон спечели най-голямата си титла до този момент и има да защитава цели 500 точки за световната ранглиста. 
 
Освен хасковлията, в мексиканския град ще видим още тенисисти като Кей Нишикори, Марин Чилич, Давид Ферер и Александър Долгополов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
k*renjak haskovlija
k*renjak haskovlija
12.02.2015 15:29 15:29

Kakvo ot tova,ne moge ve4no da se pobegdava?!Gore glavata grisha,prodalgavai napred,ti si talantliv i dostata4no mlad i pred teb predstojat mnogo pobedi na turniri?!!Badeshteto e pred teb goljamo,talantlivo,skromno,HASKOVSKO-BALGARSKO MOM4E!!!USPEH PRI ZASHTITATA NA TITLATA SI!!!!!

Back to top button