Хасково

Забраниха на насилник да доближава жена си и дъщеря си за 10 м.

ИлюстрацияХасковлия бе осъден да не приближава жена си и детето си на по-малко от 200 метра за срок от 10 м. и глоба от 200 лв. заради извършено домашно насилие. Присъдата е на хасковския районен съд.
 
Побоят е станал на 9 септември миналата година. Жената е освидетелствана от съдебния лекар. Тя е получила: разкъсно–контузна рана с кръвонасядане на носа, драскотина в десния ъгъл на долната челюст, кръвонасядания по лявото рамо, лявата ръка и лявата хълбочна област.
 
Комшии и роднини на семейството също свидетелствали пред съда за побоя, нанесен на майката пред дъщеря й, която дни наред след това не можела да се успокои. Пребитата жена пък била цялата в синини и не можела да си поеме въздух от болките в тялото.
 
Мъжът обжалва присъдата, но магистратите от Хасковския окръжен съд окончателно я оставят в сила, е видно от решението на съда.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
читателка
читателка
19.02.2015 8:46 8:46

Браво! Жени, тъпсете си правата! не оставяйте насилниците безнаказани!

buxubaxa
buxubaxa
19.02.2015 10:41 10:41

A prichinata za boq ni interesuva ? da ne bi slu4aino da6teri4kata da e iskala mama a tq da e bila otataka zaeta s 2 salama …

читателка
читателка
20.02.2015 10:10 10:10

buxubaxa, НЯМА причина поради която един мъж трябва да бие която и да е жена. Няма причина поради която някой има право да бие друг човек!

Back to top button