Хасково

Дупка зее в тротоара до хасковски детски център

ДупкаДълбока дупка зее в тротоара до детски център на хасковския бул. „Съединение“, алармираха читатели на Haskovo.info.

От снеговете и дъждовете един от капаците на шахта се е изронил и така се е образувала опасната дупка. В нея може да пропадне и да се нарани и възрастен, особено през нощта.

Шефът на Общинското предприятие „Екопрогрес“ Костадин Сарджев заяви, че ще провери случая. По неговите думи повредената шахта най-вероятно не е общинска и нейният собственик ще бъде накаран да си я поправи.

По сигнал на Haskovo.info преди време бе поправена и шахтата до ДНА.

Дупка  Дупка 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
От народа
От народа
24.03.2015 9:46 9:46

май тази шахта като не е на общината ,то поне в общината като контролиращ орган има скици в кадастъра. Може да се провери и да сия направят. Но на пръв поглет е на БТК няма на кой да е.?

mr.Green
mr.Green
24.03.2015 9:53 9:53

Ха – сефте! Дупки зеят из целия град. 50 нюанса хасфалт. :D
Напишете нещо и за ежегодното „хасфалтиране“ на парче в Хасково.

Недялков
Недялков
24.03.2015 14:57 14:57

Тази дупка си я имаше още преди да оправят другата, до ДНА. Оправиха обаче само едната. Дупката не е от този сняг, а от „качествения“ ремонт на тротоарите с некачествени плочки. Дупката е на общината, щом общината събира такси от синя зона и тротоарно право> ДУПКАТА Е НА ОБЩИНАТА, повтарям, слагачът Сарджев да не лъже.

Пешо
Пешо
24.03.2015 21:36 21:36

Такива шахти са на Близу бе,не се ли научихте? На БТК(Виваком) са кръгли.

Az
Az
24.03.2015 21:57 21:57

Нормална картина за нашия град , плащаш си всичко , а накрая без коментар , дупка до дупка , и то даже не се и ремонтират. Леко се засипват и толкоз. Хасково беше преди години с най-хубавите улици и тротоари, а се . . . то се вижда, нямаме улица която да не е без дупки и то какви даже и някои не можеш да ги заобиколи човек . “ най-високите данъци -най-лошите пътища, най-скъпата вода – най-лошото качество. УЖАС

Back to top button