Хасково

Младежкият Червен кръст с касички за дарения по Великден

ИлюстрацияПо време на предстоящите християнски празници Цветница и Великден  касички на милосърдието ще събират в Хасково дарения в полза на деца в неравностойно положение.

Акцията на Младежкия Червен кръст в дворовете на православните храмове се провежда с благословията на Пловдивската митрополия, уточниха от Областния съвет на БЧК.

Благотворителни касички със знака на Червения кръст са поставени и в търговски обекти. Те приканват клиентите да дарят кой колкото може за кампанията „Топъл обяд“ за деца от социално слаби семейства.

Както Haskovo.info  писа, тази зима от безплатната храна се възползват 60 деца в СОУ „Неофит Рилски“ в Харманли. Срокът за работа на  трапезарията – 31 март – изтече, но БЧК В Хасково със собствени средства удължи дейността й.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button