Хасково

Вятър с пориви до 86 км/ч очакват за Хасковско

ИлюстрацияЖълт код за силен и временно бурен вятър от север-северозапад обявен за днес за Хасковска област от Националния институт по метеорология и хидрология при БАН.

На моменти вятърът се очаква да е с пориви до над 86 км/ч.

От метеорологичната обсерватория в областния град съобщиха за Haskovo.info, че към обяд се очаква вплътняване на облачността, като са възможни слаби превалявания. Максималните температури ще са около 10 градуса.

Утре не се очакват сериозни превалявания, а температурите ще се повишат с 2-3 градуса.

От Министерството на околната среда и водите съобщават, че за река Марица се очакват повишения в горно и средно течение.

От „Напоителни системи“ съобщават, че язовирите им са под постоянно наблюдение. Около нито един от тях не е създадена опасност от заливане на населени места и инфраструктура. Всички язовири са с отворени изпускатели и контролирано се изпускат с цел осигуряване на достатъчно свободни обеми.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button