Хасково

Полицията на крак по Великденските празници

ИлюстрацияТрадиционно в навечерието на Възкресение полицаите в страната организират допълнителни сили и средства за защита на сигурността и безопасността по време на празниците, съобщават от МВР.
 
Органите на полицията предприемат мерки за гарантиране на сигурността на имуществото и безопасността на гражданите през Великденските празници. В часовете с най-висока интензивност на движение ще се осигури демонстративно присъствие и ще се контролира движението по международните и главни пътища, както и в районите на конфликтни участъци с концентрация на катастрофи, пътни възли, кръстовища, бензиностанции и крайпътни паркинги и заведения. Пътните полицаи ще предприемат действия по улесняване на пропускателната способност чрез регулиране и насочване на автомобилните потоци в районите на масово посещаваните църковни храмове. 
 
Ще бъдат засилени проверките за спазване на правилата на движение, за шофиране след употреба на алкохол, използване на предпазните колани и обезопасителните системи за превозването на децата, изправност на автомобилите, наличие на задължителна застраховка „Гражданска отговорност“ и др.
 
Традиционно и огнеборците проверяват църковните храмове.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button