Хасково

Златна сватба празнуват Лидия и Георги Налбантови

Празник50 г. семеен живот празнуват днес Лидия и Георги Налбантови в Хасково.

Годежът между хасковската поетеса и нейният съпруг, който е геолог по професия, е бил през 1965 г. в Мадан. Двамата вдигат сватба в с. Дъбовец, откъдето е Георги.

Налбантова разкри за Haskovo.info, че златната сватба ще бъде отпразнувана семейно. През щастливия си половинвековен съвместен живот двамата имат две дъщери – Дарина и Яна и четири внуци – Митко, Лидия, Ради и Георги.

Haskovo.info припомня, че досега, родената в плевенското с. Долни Луковит, Лидия Налбантова има издадени 11 книги. Тя е включена в престижните сборници: „Бележити български жени“ (2009 г.) и „Бележити българи в съвременна България“ (2013 г.).

Тези дни от печат излиза и „Искрен благослов“ – избрано от Лидия Налбантова.

 

Празник   Празник

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Цветанка Петрова
Цветанка Петрова
02.05.2015 11:00 11:00

Честито! Желая ви още много, много години щастлив и вдъхновяващ семеен живот !

Мария Микова
Мария Микова
02.05.2015 11:03 11:03

Хиляди благопожелания за щастлив семеен живот! Честито!

Нели
Нели
02.05.2015 12:25 12:25

Поздравления за празника! Лидия Налбантова е един много интересен творец, който умее да вдъхновява хората, когато общува с тях. Желая на нея и на съпруга й още дълги години пълноценен живот, изпълнен с радост и удовлетворение!

Back to top button