Хасково

Хасковлии отпразнуваха 24 май с голямо хоро

ПразникС голямо хоро на площад „Свобода“ хасковлии отпразнуваха 24 май – Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост.

ПразникПразничната програма бе организирана от община Хасково. В концерт от 11 часа се представи Духовият оркестър, а след тях на централната сцена се качиха музикантите и певците от хасковския „Орион бенд“.

Традиционната национална неделна инициатива „Хоро за хората“ също бе изтеглена за обяд, вместо вечерта от 19 часа.

От 18 часа в театър „Иван Димов“ е премиерата на пиесата „Полковникът – птица“ от Христо Бойчев на театър „Арлекин“ при Младежкия център.

Празник  Празник 
 Празник  Празник
 Празник  Празник
 Празник  Празник
 Празник  Празник

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
родолюбец
родолюбец
24.05.2015 19:26 19:26

Дано успеем да запазим българищаната, езика си и духа си. Защото народността ни и етноса ни бавно чезне. ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БЪЛГАРИ. И помнете – ако не бяха буквите сега никой нямаше да може да изразява мнението си така свободно, независимо дали е позитнивно или негативно. Да живеят културата и българските народни традиции.

Back to top button