Спорт

Адвокатът на ЦСКА и Локото поема и „Хасково“ за лиценза

ИлюстрацияФутболният адвокат Михаил Михайлов, който защитава лиценза за професионалния футбол на ЦСКА и „Локомотив“ (София) поема и „Хасково 2009“, съобщи за Haskovo.info секретарят на община Хасково и член на Управителния съвет на клуба Атанас Димитров.

Вчера Михайлов е бил упълномощен и той ще представи пред НАП и Българския футболен съюз всички необходими документи за лиценза.

Със задачата да погасява задълженията към приходната агенция, които са за над 100 000 лв., се е заел Пиетро Белардели, посочиха от екипа на италианеца. Ако Белардели успее да защити лиценза той и негови съдружници влизат в Управителния съвет на „Хасково“.

Първата среща на адв. Михайлов в БФС за лиценза е в понеделник.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ultrasi-HASKOVO
ultrasi-HASKOVO
06.06.2015 1:12 1:12

samo HASKOVO-kasmet i uspeh za licenza,kakto i za praveneto i stjagane na silen otbor parvona4alno za b-grupa,a na po-kasen etap i za vrashtane na otbora ni v a-grupa?!!Vsi4ko zavisi ot misterioznijat italianec i negovite pribligeni,kakto i razbira se ot nas-vsi4ki ,koito iskame da imame profesionalen futbol v b-,a po-kasno pak v a-grupa tuk v nashijat grad HASKOVO?!!Neka badem optimisti,a ne ve4no 4ernogledi pesimisti?!!Trjabva da se probva i opita vsi4ko do posledno,za da se spasi otbora i futbola v grada ni?!!samo i vinagi HASKOVO!!!

Back to top button