Регион

Голям пожар в Ябълково, горя мебелната фабрика

ИлюстрацияГолям пожар е избухнал тази сутрин около 3 часа в мебелната фабрика в димитровградското село Ябълково, съобщиха за Haskovo.info от областната противопожарна служба.

 

На място са били изпратени две пожарни от Димитровград и една от Хасково, които са успели да локализират и потушат пламъците. Изгоряла е около 1/3 от фабриката – около 1000 квадрата.

Началникът на димитровградската пожарна Иван Пачов съобщи, че при пожара няма пострадали. Ситуацията е била изключително тежка – сложен пожар с много неизвестни и вредни газове. Огнеборците са гасили под проливен дъжд. Работата е била за 5-6 пожарни, но въпреки това огнеборците са се справили перфектно с гасенето.

Предстоят огледи за да се установи причината за пожара.

Вчера са горели 30 декара пшеница в землището на свиленградското с. Димитровче. Паднала мълния е запалила покрива на жилищна сграда на ул. „Св. св. Кирил и Методий“ в Тополовград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button