Хасково

4 гимназии обявиха свободни места от 9 до 12 клас

Илюстрация4 гимназии в Хасково и Димитровград обявиха свободни места за ученици от 9 до 12 клас.

В Професионалната гимназия по транспорт „Никола Вапцаров“ свободни за 10 клас в „Експлоатация на автомобилния транспорт“ са 4 места, „Автотранспортна техника“, професия „Монтьор на транспортна техника“ – 1, „Електрообзавеждане на транспортна техника“, професия „Електромонтьор на транспортна техника“ – 3. За 11 клас в „Автотранспортна техника“ – 8 места, „Автотранспортна техника“ – 7.

ПГЛП „Райна Княгиня“ за 9 клас в „Конструиране, моделиране и технология на облекло от текстил“ – 4, „Производство на облекло от текстил“ – 6 и за 10 клас – „Конструиране, моделиране и технолоия на облекло от текстил“ – 6, „Козметика“ – 7, „Фризьорство“ – 3.

В димитровградската Езикова гимназия „Иван Богоров“ за 9 клас в „Английски с немски език“ има 7 места. За 10 клас в „Английски с немски“ – 4 места, „Немски с английски“ – 5. За 11 клас в „Английски с испански“ – 4 места, „Английски с немски“ – 1, а за 12 клас в „Английски с испански“ – 1, „Английски с немски“ – 4.

ПГДС „Цари Иван Асен ІІ“ за 9 клас в „Мебелно производство“ – 3 места, „Недвижими имоти“ – 2, за 10 клас в „Строителство и архитектура с английски“ – 2, „Мебелно производство с английски“ – 1, „Горско и ловно стопанство“ – 3, „Мебелно производство“ – 1, „Строителство и архитектура“ – 3. За 11 клас в „Системно програмиране“ – 3 места, „Строителство и архитектура с английски“ – 2, „Мебелно производство“ – 3, „Горско и ловно стопанство“ – 4, „Строителство и архитектура“ – 3. За 12 клас в „Системно програмиране“ – 2 места, „Мебелно производство“ – 3, „Горско и ловно стопанство“ – 5.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
11.07.2015 14:19 14:19

Как получихте информацията? Защо за ПГМЕТ няма нищо?

Back to top button