Регион

Горяха три автомобила и 6 декара гора

ИлюстрацияЗа пожар в три леки автомобила и широколистна гора съобщават от областната противопожарна служба.
На 10 юли сутринта късо съединение е подпалило „Форд“ в свиленградския квартал „Изгрев“. Вечерта пък е горяло БМВ в свиленградското с. Райкова могила, като причината за пожара е отново късо.
 
Рано сутринта в събота пожарникарите са гасили Рено Лагуна на ул. „Цар Освободител“ в Харманли.
 
Димитровградските огнеборци са гасили 6 декара широколистна гора до рудник „Миньор“ край Димитровград в неделя около 17.30 часа.
 
През почивните дни пожарникарите са гасили още ел. табло в минералбанското с. Ангел Войвода, сухи треви и отпадъци в региона.
 
От полицията допълниха за четвърта изгоряла кола. Вчера в 1 часа е получен сигнал за горящ автомобил Джип Чероки, паркиран в ивайловградското село Кондово. Колата е била без регистрационни табели, собственост на 52-годишен мъж от селото. От пламъците са изгоряли двигателния отсек и арматурното табло. Образувано е досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button