Хасково

Голям горски пожар избухна край Брягово

ПожарГолям горски пожар е избухнал в района на хасковското село Брягово, съобщиха за Haskovo.info от областната противопожарна служба.

Горят около 500 декара широколистни гори, като няма опасност за селото.

Кметът Делчо Митев каза, че тази сутрин около 6 часа е подал сигнала на 112 за пожара. По неговите думи теренът е много пресечен и трудно ще се гаси.

Митев допълни, че на място има 6 пожарни от Хасково, Минерални бани, Харманли и горското стопанство. Хора от Брягово също са в готовност да помагат при гасенето. В помощ на огнеборците е изпратен и булдозер.

Кметът е видял, че гори на няколко места в гората, но не може да си обясни как се е запалило, защото хора на обикаляли в този район.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
кой?
кой?
29.07.2015 11:14 11:14

До сега им бяха виновни все военните които стрелят на полигона. Но сега няма армия, няма кой да стреля. Сами си палят, да разчистят за нови пасища.

той
той
29.07.2015 13:54 13:54

Точно самолет на военните е предизвикал пожара

живееща около полигона
живееща около полигона
29.07.2015 15:19 15:19

Абе Кой ти живееш ли около полигона „КОРЕН“ и чуваш ли как стрелят.Когато си информиран,тогава коментирай.

Back to top button