Хасково

Полицията разби два цеха за ментета в Хасково

МентетаДва цеха за производство на текстилни стоки, носещи логото и надписите на световноизвестни запазени марки без разрешение на притежателя на правото, са били установени от служители на отдел „Икономическа полиция“ при ГД „Национална полиция“, съвместно с колегите им от ОДМВР – Хасково, съобщават от МВР.

На 6 август, около 10 часа, полицейските служители проверили цех в областния град. Открити и иззети са 41 спортни екипа, 74 долнища и 20 суичера, 1283 заготовки за текстилни изделия, 400 етикета и 1742 щампи с надписи на известни производители на спортни стоки.

В хода на операцията е извършена инспекция и на друг цех за производство на текстилни изделия в Хасково.

Оттам са иззети шест суичера, 292 заготовки за изработване на текстилни изделия и 1090 етикета. Собственици на цеховете са хасковски фирми. Стоките и заготовките са били предадени доброволно. По случая е образувана преписка.

Проверките срещу производството и разпространението на фалшиви стоки, носещи запазени марки без разрешение на притежателя им, продължават.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button