Спорт

Благотворителна кампания на контролата на „Хасково 2012“ в събота

ИлюстрацияБаскетболният „Хасково 2012“ ще изиграе последната си контролна среща преди старта на шампионата срещу „Нефтохимик 2010“ (Бургас) в събота от 17.30 часа в спортна зала „Дружба“.

Към тима вече се присъедини и малийката Мея Тирера, която се класира на пето място на Африканската купа.

За всеки гражданин, желаещ да посети двубоя, входът е свободен. За онези от тях, които ще участват в благотворителната кампания за подпомагане на отбора, ще има томбола с 10 награди, от които една ще бъде специална. Наградите пък ще бъдат връчени лично от малкия Никола Николов, който спечели сребърен и брознов медал от Световните летни игри на Спешък Олимпикс в Лос Анджелис това лято. От ръководството на клуба са приготвили изненада за малкия победител.

За децата в залата ще има лакомства, осигурени от фен клуба на „Хасково 2012“. Така за пореден път феновете показват своята любов към баскетбола, като техният последен жест бе талистманът Уинър.

Седем дни по-късно, сезонът за баскетболистките стартира отново в зала „Дружба“, като момичетата на Елана Станкова ще бъдат домакин на „Монтана 2003“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button