Хасково

ОИК отказа на Георги Иванов и останалите 6 заличаване като съветници

Община ХасковоОбщинската избирателна комисия в Хасково не уважи отказа на бившия кмет Георги Иванов от съветническото му място в местния парламент преди подаването на клетвата.

Както Haskovo.info писа Иванов и още 6 в кандидатските листи депозираха заявления, че се отказват от съветническите си места в местния парламент.

Останалите от Коалиция „За Хасково“ са: Стефан Антонов, д-р Живко Атанасов, Симеон Тодев и Нина Четалова.

Заявления за отказ са подали и Сание Кязим от ДПС и Николина Никова от ГЕРБ.

ОИК реши на мястото на новоизбрания кмет Добри Беливанов, който бе водач на листата на ГЕРБ, в местния парламент да влезе Димитър Траянов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

7 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Алафрангата-от Ганковото кафен
Алафрангата-от Ганковото кафен
05.11.2015 10:57 10:57

Сапунения балон наречен „Коалиция за Хасково“ се спука и от него изтекоха нечистотиите на бившия „спасител“….Най-големия „радетел“ за просперитета на Хасково се измъква като мишок , а след него и всички негови подлоги , които сега се чудят къде да се скрият…Обкръжението на феодала не знаят къде се намират …“Ценностната“ им система на уреждане и оправяне на кръга около бившия отиде в не*итието…Една голяма лъжа излезе на яве , а тези граждани които и вярваха , нека да накажат своя идол и слугите му по техен си начин….

Дядо Йоцо
Дядо Йоцо
05.11.2015 15:47 15:47

ПРАВ БЕШЕ ЕДИН ХАСКОВЛИЯ КОЙТО КАЗА ЧЕ ЗА ВСЯКО ПРАСЕ ИДВА КОЛЕДА, НАШЕТО ГО ЗАКЛАХМЕ ОЩЕ НА 1 НОЕМВРИ! СЕГА В ГРАДА СЕ ДИША МНОГО ПО-СПОКОЙНО, ХОРАТА СЕ УСМИХВАТ ПО УЛИЦИТЕ, ПО-МЛАДИТЕ КОИТО НЕ ЗНАЯТ КАКВО Е РОБСТВО РАЗБРАХА ВКУСА НА ПОБЕДАТА…А ТОЗИ СМЕШНИК ГОШКАТА ИЗБЯГА И ВСИЧКИ ДОРИ И ТЕЗИ КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА НЕГО ТРЯБВА ДА ОСЪЗНАЯТ ЧЕ ТОЙ РАБОТЕШЕ ЕДИНСТВЕНО ЗА СЕБЕ СИ…ДОРИ И ДА НЕ ГО СТИГНЕ ПРАВОСЪДИЕТО ЩЕ ГО НАСТИГНЕ БОЖИЯТ ГНЯВ, НИЩО ЧЕ ПОСТРОИ КАМБАНАРИЯ И ПАМЕТНИК НА БОЖАТА МАЙКА…МОЯТ СЪВЕТ КЪМ ВСИЧКИ Е ДА ГЛЕДАМЕ НАПРЕД И ДА БЪДЕМ ЩАСТЛИВИ-ЗАСЛУЖАВАМЕ ГО СЛЕД 16 ГОДИШНИ МЪКИ-БЪДЕТЕ РАДОСТНИ И ЩАСТЛИВИ СКЪПИ МОИ СЪГРАЖДАНИ!

%%%%%%
%%%%%%
05.11.2015 16:36 16:36

Сега ще цъфнем та ще вържем…….
Като започнат да се откриват едни те ми работни места по три свободни места на хасковлия ще има,ще намалят данаците и таксите….АМА ЩЕ ТЕГЛЯТ ОЩЕ 5 000 000 000 лева……ама карай да върви!!!!!
Радост народна да има.

++++????
++++????
05.11.2015 16:53 16:53

едно хубаво туркинче щеше да има в общинския съвет и да я накарат да си подаде отвод

КЪШ
КЪШ
05.11.2015 17:06 17:06

Тези, като теб, които не искат да има РЕД, ЗАКОННОСТ и СПРАВЕДЛИВОСТ, защото не им отърва това, и са свикнали по „нечистоплътен“ начин да имат някакви придобивки, само те говорят така, защото не им изнася другояче. Затова стигнахме дъното. Като се прочистят такива, тогава има вероятност „ДА ЦЪФНЕМ И ВЪРЖЕМ“.

репресиран
репресиран
05.11.2015 17:58 17:58

СЪД за Георги Иванов и подлогите му.

Dyavol
Dyavol
06.11.2015 23:19 23:19

Sid za Goso Sid za tozi izrod deto 16 godini yade yade natrupa i se ottegli kato miska v dupkata si da napusne grada maymunata i tezi negovi rodnini da si otidat ot kmetstvoto ot obstinata miskinyamat kray

Back to top button