Хасково

Три коли изгоряха за няколко часа в Хасково

ИлюстрацияЗа пожар в три леки автомобила съобщават от областната противопожарна служба.
 
След полунощ в събота са пламнали две от колите. Горели са Фолксваген и Опел на хасковската ул. „Каменна“.
 
Около 17 часа в събота пожарна е гасила и „Опел Корса“ след хасковското село Узунджово. Причината за пожара е късо съединение.
 
Огнеборците са гасили още електрическа скара в блок 8 на свиленградския квартал „Простор“ и отпадъци на ул. „Христо Шишманов“ в града.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
1
1
09.11.2015 20:49 20:49

„На 7-ми в 0,40 часа е получен сигнал за пожар в 2 паркирани леки автомобила на улица „Каменица” в Хасково. Пристигналите на място полицейски и пожарникарски екипи са установоли, че горят Опел Корса и Фолксваген Шаран, собственост на син /28г/ и баща /53г/, живеещи на адреса. От пламъците са изгорели напълно багажниците на колите. Работата по образуваното досъдебно производство продължава.“
Това е според бюлетина на МВР.
А това „След полунощ в събота са пламнали две от колите. Горели са Фолксваген и Опел на хасковската ул. „Каменна“.“ си е ваша интерпретация.
Ул. Каменна няма нищо общо с ул. Каменица.

Back to top button