Хасково

ОИК заличи Георги Иванов и още двама като общински съветници

ИлюстрацияОбщинската избирателна комисия заличи бившия кмет Георги Иванов като избран общински съветник от листата на Коалиция „За Хасково“.
 
Решението на ОИК е след постъпил протокол от общинския съвет, в който официално е видно, че Иванов е отсъствал от тържествената сесия на 6 ноември и не е положил клетва като съветник.
 
Haskovo.info припомня, че миналия петък отсъстваха още Стефан Антонов от Коалиция „За Хасково“ и Сание Кязим от ДПС, като и те са заличени като съветници от ОИК. 
 
Тримата следва да бъдат заместени в общинския съвет от следващите класирани по списък в съответните листи. Така от Коалиция „За Хасково“ в местния парламент влизат д-р Живко Атанасов и Иван Минев, а от ДПС – Исмаил Исмаил.
 
Решението подлежи на обжалване пред ЦИК в тридневен срок от обявяването му.
 
Haskovo.info припомня, че Георги Иванов и още 6 съветници подадоха заявления в ОИК, че се отказват от местата си в общинския съвет преди сесията. От комисията обаче не уважиха искането им преди да е минала клетвата. Сред тях бе Сание Кязим, но и д-р Живко Атанасов.
 
От ОИК съобщават, че от 10 ноември седалището на комисията вече няма да е в Бизнесцентъра, а в стая 316 на третия етаж в хасковското кметство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

7 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ГОШО ОТ ДУБАЙ
ГОШО ОТ ДУБАЙ
10.11.2015 9:06 9:06

ГОЛЯМА РАБОТА ЧЕ СТЕ МЕ ЗАЛИЧИЛИ-АЗ СЪМ В ДУБАЙ И СТАНАХ ПЕТРОЛЕН ШЕЙХ-КУПИХ СИ НЯКОЛКО КЛАДЕНЕЦА ЗА ПЕТРОЛ-ХВАНЕТЕ МЕ ЗА…ШЛИФЕРА ПРОСТИ КАУНИ!

Анонимен
Анонимен
10.11.2015 9:39 9:39

Г-н Беливанов, винаги ще Ви сравняват с Г. Иванов. Хора ще казват „Иванов направи това, това и онова…, а Беливанов демонтира това, това и онова“ :D

ДЯДО ЙОЦО ГЛЕДА И ПОМНИ
ДЯДО ЙОЦО ГЛЕДА И ПОМНИ
10.11.2015 11:45 11:45

ЕТО НЯКОЛКО ВЪПРОСА:
1.КОЙ РАЗПОРЕДИ ДА СЪБОРЯТ ЗАТВОРА? -ТВОЯ НЕМА СЕ РАЗМИНЕ ОБАЧЕ
2.КОЙ РАЗПОРЕДИ ДА СЕ ОСЕКАТ 50 ГОДИШНИ ЗДРАВИ ДЪРВЕТА В ЦЕНТЪРА?
3.КОЙ СИ ВДИГА ПАМЕТНИК И ТО НА ЗАВИСТА-16 ГОДИНИ УПРАВЛЯВАШ И ВИЖДАТЕ ЛИ ПАК МУ ЗАВИЖДАЛИ-ТВА СИ Е ЗА БОЛЯРОВО-ЧЕСТНО
4.КОЙ ЗАБРАНИ КОЛЕЛАТА В ЦЕНТЪРА А СЛЕД ТОВА ПОБЪРЗА ДА НАРИСУВА НЯКОЛКО КОЛЕЛА В КЕНАНА-ЕДИН ВИД АЗ ЗАБРАНЯВАМ МА И ДАВАМ-О БОЖЕ!
5.КОЙ РАЗПОРЕДИ ДА СЕ УБИВАТ БЕЗДОМНИ ЖИВОТНИ И ДА СЕ ДАВАТ ЗА ХРАНА НА ЛЮБИМИТЕ ТИ ЛЪВОВЕ-ДОБРЕ ЧЕ ИЗБЯГА ИНАЧЕ МОЖЕШЕ И С ТЕБ ДА ГИ НАХРАНИМ!
6.КОЙ РАЗПОРЕДИ ДА СЕ НАПРАВИ ТОЗИ АБСУРДЕН МОСТ НА ЯМАЧА-400 000 ЛВ ЗА ТОЗ ДЕТ ДУХА!
7.КАКТО ВИЖДАШ ДОТУК НИЩО НЕ КАЗВАМ ЗА КРАЖБИТЕ-МА ТИ СИ ЗНАЕШ-БОГ ЩЕ ТЕ СЪДИ-НИЩО ЧЕ ПОСТРОИ И ТО С КРАДЕНИ ПАРИ ПАМЕТНИКА И КАМБАНАРИЯТА-АМИ АЛЕКСАНДРОВСКАТА ГРОБНИЦА-КАК ИЗЛЪГА ЯПОНЦИТЕ САМО-БРАВО!
ТОВА Е ЕДНА ХИЛЯДНА ОТ МАГАРИИТЕ-ТАКА ЧЕ ПО-ДОБРЕ МЪЛИ И СЕ СКРИЙ А БАБА ЯГА И БУХАЛА СИ ГИ ГЛЕДАЙ НА СНИМКА-НЕ СМЕ ДИСНИЛЕНД-А ДА И СИ ЗЕМИ КРАВИТЕ БЕЛКИ ТИ ПУСНАТ МАЛКО МЛЕКЦЕ-СЕГА НАЛИ СИ БЕЗРАБОТЕН И ТОЛКО НЕДООЦЕНЕН – УЖАС!

страничен наблюдател
страничен наблюдател
10.11.2015 12:33 12:33

Много жалко за хубавата ни държава и хубавия град Хасково, че съдбините се решават от тесногръди, ограничени и посредствени хора, които не виждат по-далече от носа си.
Да бяхте гледали поне предизборните де*ати… Можеше да си отговорите на някои въпроси.
Не, че ви интересуват отговорите. Интересува ви зрелищния линч!
Стойте си в тъмнината и си избирайте лобитата на мафията за кметове, които не могат да кажат две думи, без да им ги напише някой, затова и не се явяват на предизборни де*ати в медиите!

Апостол
Апостол
10.11.2015 13:07 13:07

Няма вече далавера, защо да си губи времето…

ангелова
ангелова
11.11.2015 8:03 8:03

ТОЙ СИ ОТИВА-А ПРОСТАТА ВЪЛЧЕВА ОСТАВА

Дарина
Дарина
11.11.2015 10:10 10:10

Относно железния мост не сте прави. Аз живея на младежки хълм , а детето ми и децата на съседите ми ходят в Св. Паисий Хилендарски. Децата на целия ни квартал ходят през моста на училище. Благодаря на Г-н Иванов за това улеснение за децата и родителите им.

Back to top button