Спорт

Волейболистките загубиха дербито на новаците, готвят се за „Славия“

ИлюстрацияВолейболистките на димитровградския клуб „Раковски“ загубиха гостуването си от втория кръг на шампионата при жените с 0:3 гейма от „Бургас 07“.
 
Момичетата на старши треньора Петър Ташев не успяха да покажат истинското си лице в дербито на новаците в шампионата и отстъпиха последователно с 13:25, 11:25 и 13:25. За доброто представяне на домакините спомогна и подкрепата от мощната им агитка.
 
„Колкото и да ни се искаше да бием по-опитният и обигран отбор спечели. Все пак ние гостувахме, а първенството е дълго и остават още много мачове“, коментира пред Haskovo.info Ташев.
 
Припомняме, че волейболистките изтеглиха тежка програма в началото на сезона. В първия кръг „Раковски“ отново гостува – на ЦСКА в София и загуби с 0:3.
 
В третия кръг димитровградчанки почиват, а в четвъртия на 25 ноември пак гостуват в София на „Славия“.
 
В неделя и понеделник девойките старша възраст на „Раковски“ ще участват в турнир. На много от тези момичета ще се разчита в бъдеще и за женския отбор.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button