Хасково

Търсят учител по английски, оператор в охранителна фирма и 15 шлосери

ИлюстрацияУчител по английски език, оператор в охранителна фирма и 15 шлосери са сред свободните работни места в Хасковска област, обявени от Агенцията по заетостта.
 
Мястото за учителя е в община Тополовград, като преподаването ще е в прогимназиален етап. Договорът е срочен, заплатата е 450 лв., а работното място е свободно от 12 април.
 
В Хасково пък се търси оператор в охранителна фирма, който да следи алармените сигнали и да кореспондира с патрулите. Договорът е безсрочен, смените са 12-часови, а мястото е свободно от 5 април.
 
В Димитровград са обявени 15 места за шлосери, които ще са свободни от 15 юни. Сред основните им отговорности са разглобяване, ремонт и събиране на възли, механизми, апарати, трабопроводи, арматури, ремонт на машини – вентилатори, помпи, компресори, транспортни ленти, демонтаж, изработка на гарнитури и монтаж на капаци на машини и люкове на апарати, разглобяване и сглобяване на топлообменници, подмяна на салникови набивки.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
pepo
pepo
07.04.2016 10:35 10:35

Нормални ли сте – у

Back to top button